full screen background image

Un tânăr a scăpat teafăr după ce maşina sa a fost lovită de tren

tren marfar    În cursul dimineţii de ieri, la ora 10.20, pe DC38, în comuna Grănicești, sat Slobozia Sucevei, la trecerea la nivel cu calea ferată, Alexandru S., de 23 de ani, din oraşul Siret, în timp ce conducea autoturismul, a observat târziu faptul că din partea stângă se apropie un tren marfar.

Acesta a acționat frâna de serviciu a autoturismului, însă, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu gheață și zăpadă, vehiculul și-a continuat deplasarea până pe calea ferată, unde a fost acroșat de trenul marfar.

În urma impactului, autovehiculul a fost proiectat în șanțul din apropierea DC 38, fiind avariat în proporție de peste 70%.

Conducătorul auto nu a suferit leziuni, iar în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Alexandru S. a fost sancționat contravențional la regimul rutier, iar polițiștii structurii Transporturi Feroviare Dornești fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și semnalizare falsă, prev. și ped. de art. 276 Cod Penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar