full screen background image

Ministrul Radu Stroe şi-a dat demisia

Liderii PNL, Varujan Vosganian, Radu Stroe si Victor Paul Dobre fac declaratii la finalul consultarilor presedintelui Traian Basescu cu reprezentantii partidelor parlamentare pe tema revizuirii Constitutiei, la Palatul Cotroceni, in Bucuresti     Ministrul Radu Stroe şi-a dat demisia din funcţia de ministru al MAI.

Mai mult, şi la nivelul conducerii PNL o serie de vicepreşedinţi sau lideri de filiale sunt în favoarea ideii ca ministrului de Interne, Radu Stroe, să-i fie solicitată demisia din această funcţie ca urmare a modului în care a fost gestionată intervenţia în cazul accidentului aviatic din Apuseni.

“Ar trebui să plece, dar nu e singurul vinovat. Cei doi nu ar fi murit dacă se intervenea la timp. Nu Chiper (secretar de stat în MAI – n.r.) trebuia să fie la cârmă, ci Stroe. Asta e o glumă că l-au demis pe Chiper”, a declarat unul dintre vicepreşedinţii PNL pentru MEDIAFAX.

Un alt lider de filială a susţinut că implicarea ministrului de Interne ar fi trebuit să fie majoră, după cum şefii de consilii judeţene sunt obligaţi moral să fie implicaţi sută la sută în situaţiile de calamităţi, cum sunt inundaţiile sau înzăpezirile.

“Trebuie să-i fie retras sprijinul politic, nu e admisibil. Şi atunci când au fost inundaţii, şi atunci când au fost zăpezile, eu m-am implicat de fiecare dată în teren chiar şi atunci când nu aveam o funcţie la nivelul judeţului”, a mai spus unul dintre vicepreşedinţi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar