full screen background image

Liberalii şi social-democraţii îşi vor susţine reciproc proiectele locale

baisanu  2301    Consilierii locali ai USL, respectiv cei ai PNL şi PSD, îşi vor susţine reciproc propunerile în legislativul local.

Această decizie a fost luată după discuţii ample între cei 12 consilieri ai puterii.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat, astăzi, că a vorbit şi cu primarul Ion Lungu, referitor la proiectele liberale, şi că aceasta a fost de acord, de principiu, să le preia.

Băişanu: “Am avut o discuţie şi cu domnul primar Ion Lungu, ieri, vis-a-vis de toate propunerile pe care le-am anunţat săptămâna trecută. În principiu domnia sa, a fost de acord să preia şi să ducă la bun sfârşit propunerile PNL şi PSD. Pe de altă parte, trebuie să îi mulţumesc primarului Ion Lungu că a acceptat şi continuarea investiţiilor propuse şi gândite anul trecut – investiţii la Grădiniţa Guliver, la şcolile 1, 2, 3, la bazinul de la şcoala 3, şarpanta şcolii 11, centrala la şcoala 6. De asemenea, se vor continua investiţiile la şcoala 8, la şcoala Petru Muşat, şi la şcoala numărul 7. Îi mulţumesc domnului primar pentru că a preluat şi acceptat propunerile noastre, în interesul sucevenilor.”

Baişanu a mai spus că este de dorit ca municipiul Suceava să nu mai fie un oraş în permantă construcţie, ci unul în care lucrările se termină măcar odată la 3 mandate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar