full screen background image

Concertul AVICII în România, INFIRMAT de DJ

Avicii     AVICII a infirmat programarea vreunui concert în România. DJ-ul avertizează fanii să nu cumpere bilete la concertul anunțat pentru data de 2 mai 2014.
Bucuria fanilor Avicii din România n-a ținut nici măcar o săptămână. Concertul anunțat oficial de promoterul MEI Concerts Entertainment (Toto Cutugno, Michael Bolton) a fost infirmat de artist. DJ-ul suedez și-a informat publicul prin pagina oficială de Facebook că nu are în agendă vreo vizită la București:
“ATENȚIE ROMÂNIA! Am aflat că există niște zvonuri legate de un concert în mai, în București. Din păcate, această informație este FALSĂ și eu, în momentul de față, NU AM CONFIRMAT NICI UN SHOW. Îmi pare rău pentru toți cei care ați crezut că este adevărat. Dați mai departe vestea pentru a fi siguri că NIMENI nu cumpără bilete la acest concert! Toate spectacolele mele confirmate vor fi anunțate pe site-ul meu!”
Confirmarea inițială a concertului preconizat a fost comunicată oficial prin intermediul procesatorului de bilete online bilete.ro, care cita reprezentantul MEI Concerts Entertainment. Din păcate, surprizele anunțate s-au transformat într-una neplăcută. Nu am primit încă niciun răspuns din partea organizatorului cu privire la elucidarea situației. Un lucru e cert, afișul evenimentului nu mai este valabil, fiind făcut public înainte de finalizarea cu succes a negocierilor cu reprezentanții lui Avicii. Linkul de cumpărare de pe bilete.ro nu mai este valabil.

comments

comments




Leave a Reply

avatar