full screen background image

Mai multe garaje sparte într-o singură noapte, în Suceava

garaj     Un bărbat de 44 ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că, în noaptea de 21/22 ianuarie, persoane necunoscute au sustras bunuri din garajul proprietate, situat la subsolul blocului unde locuiește, din municipiul Suceava.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că, autori necunoscuţi, prin forţarea lacătului de la uşa de acces în garaj, au pătruns în interior, de unde au sustras un CD player și mai multe casete, bunuri în valoare de aproximativ 500 de lei.
S-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Şi Gheorghe B., de 74 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că, în noaptea de 21/22 ianuarie, persoane necunoscute au forţat sistemele de închidere şi asigurare de la garajul proprietate.
Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în garaj se află parcate trei autoturisme neasigurate, din care unul al părții vătămate Ciprian T., de 76 de ani, din municipiul Suceava, din care se reclamă sustragerea sumei de 500 de lei, care se afla în torpedou.
Totodată, din interiorul garajului au fost sustrase mai multor cabluri electrice de diferite mărimi şi un redresor auto.
Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 1.000 de lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Cea de-a treia sesizare a fost făcută de Florin B., de 61 de ani, din municipiul Suceava.
Astfel, în aceeaşi noapte, persoane necunoscute au forţat sistemele de închidere şi asigurare de la trei garaje situate pe strada 6 Noiembrie, din localitate.
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, prin forţarea lacătelor care asigurau uşile de acces, autori necunoscuţi au pătruns în garajul aparţinând lui Emanoil G., de 66 de ani, de unde au sustras și distrus bunuri în valoare de 300 de lei, din cel aparţinând Aspaziei L., de 69 de ani, au sustras băuturi alcoolice în valoare de 50 de lei, iar în cel al reclamantului, nu au reuşit să pătrundă.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi tentativă la furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar