full screen background image

Peste 280.000 de ţigarete confiscate, în urma unei acţiuni a poliţiştilor din Brodina

contra 2     La nivelul IPJ Suceava, s-a dispus intensificarea acţiunilor de control şi exploatarea informaţiilor deţinute cu privire la depozitarea şi transportul de ţigarete de contrabandă.

La nivelul Postului de Poliție Brodina, a fost ieri desfășurată, în cooperare cu lucrătorii Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu tutun și produse accizabile.

În urma activităților informativ-operative desfășurate de lucrătorii celor două structuri, în jurul orelor 13:10 s-a procedat la identificarea mai multor colete de culoare neagră, depozitate în două anexe ale locuinței lui Ioan B., de 59 de ani, din comuna Straja.

În urma inventarierii coletelor, s-a constatat că acestea conțin cantitatea de 281.440 de bucăți de țigarete, diferite mărci, în valoare de 140.720 lei.

Ţigaretele au fost confiscate.

De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism fără numere de înmatriculare, despre care există indicii temeinice că a fost folosit la transportarea țigaretelor identificate.

Cercetările sunt continuate față de Ioan B., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “contrabandă”.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă, cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

comments

comments




Leave a Reply

avatar