full screen background image

Percheziţii pentru probarea activităţii a doi tineri ce vindeau droguri

droguri     Începând cu luna decembrie 2013, în cadrul dosarului penal nr.237D/P/2013,  procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava şi poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Suceava, cu sprijinul structurilor de suport din cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă au documentat activitatea infracțională a doi tineri din orașul Siret, suspecți că dețin și oferă spre vânzare droguri de risc și mare risc pe raza mun.Suceava.

Ca urmare a verificărilor efectuate, s-a stabilit că Mădălin Gheorghe P., de 24 de ani, din orașul Siret, prin intermediul lui Alexandru Laurențiu S., de 23 de ani, din com. Dornești, a vândut mai multe comprimate de ecstasy și plicuri cu praf,
în care s-au pus în evidenţă droguri de risc.

În urma probatoriului administrat, la data de 15 ianuarie, în jurul orelor 13.10, polițiștii antidrog l-au prins, în flagrant, pe Mădălin Gheorghe P. ,având asupra sa suma de 2.000 de lei, obținuți în urma vânzării drogurilor mai sus amintite.

La aceeași dată, cu sprijinul unor lucrători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale al I.P.J. Suceava și ai Poliției mun. Suceava, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare și au fost puse în executare 4 mandate de aducere, în urma cărora au fost identificate și ridicate, în vederea cercetărilor, 1 calculator, 2 laptopuri, 3 telefoane mobile, 2 cântare electronice pentru cântărirea drogurilor, plicuri autosigilante goale pentru ambalarea drogurilor, 4 grame fragmente vegetale impregnate cu droguri de mare risc și 1 plic substanță sub formă de pulbere de culoare albă, precum și diferite înscrisuri utile cauzei.

Suspecții au fost conduși pentru cercetări la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, iar în urma probelor administrate, procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea celor doi inculpați, pentru o perioadă de 24 de ore.

Activitățile de cercetare penală continuă, urmând a se dispune măsuri preventive sau în consecință, pentru stabilirea întregii activități infracționale, identificarea și tragerea la răspundere penală a tuturor participanților.

comments

comments




Leave a Reply

avatar