full screen background image

Doar o parte din salariaţii de la Termica vor fi preluaţi de noul operator de transport al agentului termic

Termica     În urma selecţiei de oferte pentru întocmirea studiului de oportunitate, în vederea concesionării serviciuluin de transport, distribuire şi furnizare a  energiei termice în sistem centralizat, a fost aleasă societatea comercială ATH Energ Bucureşti, pentru suma de 125.000 de lei.

“Am cerut firmei care lucrează la studiul de oportunitate să ne fundamenteze acest număr de personal, să ni-l furnizeze, în aşa fel încât să întocmim caietul de sarcini”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Firmele care vor achiziţiona caietul de sarcini şi se vor înscrie la licitaţie vor lua la cunoştinţă despre numărul obligatoriu de lucrători a fi preluat o dată cu serviciul în cauză.

“Tot personalul de acolo este trecut pe transport şi distribuţie. Sigur, am făcut o informare la faţa locului, iar din ceea ce ştiu eu, circa 130-140 de persoane au atribuţii directe de transport şi distribuţie. Restul angajaţilor sunt la alte activităţi, de recuperare creanţe, fiind reîncadraţi, prin modificarea schemei şi prinşi pe transport şi distribuţie. Eu vreau să fiu corect cu salariaţii de acolo, dar nici nu putem băga pe gât, unui viitor operator, o schemă umflată de personal”, a spus Lungu.

Şeful municipalităţii crede că studiul de oportunitate va fi gata până la jumătatea lunii viitoare, după care va fi convocată şedinţa extraordinară a deliberativului, iar aleşii vor aproba atât această documentaţie, cât şi caietul de sarcini pentru lansarea procedurilor licitaţiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar