full screen background image

Suspecţi în mai multe cauze de furt, cu un prejudiciu de peste 40.000 de lei, identificaţi de poliţişti

furturi-din-locuinte     În urma analizei mai multor cauze cu autori necunoscuţi, conducerea IPJ Suceava a dispus măsuri de reevaluare a datelor şi informaţiilor deţinute şi de completare a materialului probator prin activităţi investigative şi de cercetare, în vederea identificării suspecţilor care au săvârşit furturi cu un prejudiciu de peste 40.000 de lei.

Ieri, în urma continuării cercetărilor în cauza privind furtul comis în 18 decembrie 2013, din locuința lui Meliton I., de 44 de ani, din comuna Gălănești, poliţiştii au reușit probarea activității infracționale a Cristinei B., de 25 de ani, din comuna Bălăceana, stabilindu-se că aceasta este autoarea furtului sumei de 4.655 de euro și 16.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, Judecătoria municipiului Rădăuți, a dispus arestarea preventivă în lipsa a inculpatei, pentru o perioadă de 30 de zile, și a emis mandat de arestare preventivă.

Tot ieri, în urma continuării cercetărilor în cauza privind furtul din imobilul nelocuit al părții vătămate Vasile Ț., din comuna Vicovu de Jos, comis de autori necunoscuţi, în perioada 7-11 ianuarie, poliţiştii au stabilit că autorii sunt N.B., de 16 ani, din municipiul Rădăuți, și fratele acestuia, F.B., de 14 ani, din comuna Vicovu de Jos.

Cu ocazia cercetărilor, a rezultat faptul că în perioada amintită, cei doi au pătruns, prin efracție, în locuința lui Vasile Ț., din comuna Vicovu de Jos, de unde au sustras mai multe bunuri, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 5.000 de lei.

În baza autorizației de percheziție domiciliară emisă ieri de Judecătoria Rădăuți, poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au efectuat o percheziție la locuința socială a suspecților din municipiul Rădăuți, ocazie cu care au identificat și ridicat un aragaz, două pături, precum și mai multe obiecte de veselă, bunuri în valoare de aproximativ 1.000 de lei, ce aparțin părții vătămate.

Cu ocazia audierilor, cei doi suspecți au recunoscut fapta comisă, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii de infracțiunii de “furt calificat”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar