full screen background image

Marilyn Manson va lansa un album “cinematic”

Marilyn Manson     Marilyn Manson a dezvăluit primele detalii despre următorul său album. Conform artistului, cel de-al 10-lea disc din carieră va fi unul “cinematic”, încorporând elemente de blues și hard rock.
Marilyn Manson a dezvăluit recent într-un interviu acordat NME că următorul său material discografic este aproape finalizat. Controversatul artist își intrigă fanii spunând că albumul va fi unul ”cinematic”, fără a anunța însă o dată de lansare sau vreun titlu.
“E un volum de muncă considerabil și sunt pe cale să definitivez ceea ce am început. Albumul este foarte cinematic. Partea redneck a personalității mele este vizibilă în voce, sound-ul încorporând influențe de old blues și elemente de hard rock. Vreau să valorific părțile bune din trecut, în ce privește muzica și personalitatea mea. Nu e vorba aici despre a fi mereu iritat de ce se întâmplă în lume, ci despre realizarea faptului că cineva trebuie să agite un pic apele. Îmi place să fiu dezechilibrat, să fiu impredictibil. Îmi place să-i îngrijorez pe cei din jur când vine vorba despre lucrurile care se pot întâmpla atunci când intru într-un restaurant sau joc într-un film. ” a spus Manson.
Ultimul album Marilyn Manson a apărut în 2012. “Born Villain” a debutat pe locul 10 în Billboard 200, cu vânzări de peste 39.000 de copii. De pe acest disc au fost promovate single-urile “No Reflection”, “Slo-Mo-Tion” și “Hey Cruel World…”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar