full screen background image

Beyonce a scris un eseu despre egalitatea dintre sexe

Beyonce     Cântăreaţa Beyonce a scris un eseu despre egalitatea dintre sexe în cadrul unei iniţiative lansate de Maria Shriver, soţia actorului Arnold Schwarzenegger.
În acel articol, intitulat “Gender Equality is a Myth!”, artista a vorbit despre problemele cu care se confruntă femeile care lucrează şi şi-a exprimat părerea despre diferenţele salariale dintre cele două sexe.
Beyonce este convinsă că femeile nu primesc salarii la fel de mari ca bărbaţii şi spune că această problemă trebuie discutată.
“Trebuie să încetăm să mai credem în mitul egalităţii dintre sexe. Nu este încă un fapt real. Astăzi, femeile reprezintă jumătate din forţa de muncă din Statele Unite, dar o femeie câştigă în medie doar 77% din câştigul mediul al unui bărbat american. Până când femeile şi bărbaţii vor spune că acest fapt este inacceptabil, lucrurile nu se vor schimba. Bărbaţii trebuie să ceară ca soţiile, fiicele, mamele şi surorile lor să câştige mai mult – în funcţie de pregătirea lor profesională, nu de sexul lor. Egalitatea va fi atinsă atunci când bărbaţii şi femeile vor primi salarii egale şi un respect egal”, a scris Beyonce.

comments

comments




Leave a Reply

avatar