full screen background image

Kanye West, cercetat pentru agresiune, după ce a lovit un adolescent

Kanye West si Kim Kardashian     Rapperul Kanye West, logodit cu vedeta de reality-show Kim Kardashian, este suspect într-o anchetă de agresiune, după ce, luni, a lovit un adolescent cu pumnul în faţă, motivând că i-a adresat cuvinte injurioase iubitei sale.
Conform site-ului tmz.com, adolescentul, în vârstă de 18 ani, i-a deschis uşa vedetei Kim Kardashian, în timpul unei vizite a acesteia la un centru medical din Beverly Hills, Los Angeles, şi a insultat paparazii strânşi la intrare, numindu-i “negri”.
Când vedeta reality-showului “Keeping Up With The Kardashians”, de pe postul E!, i-a spus tânărului că nu ar trebui să folosească acest cuvânt pentru a insulta alte persoane, acesta i-a adresat, de asemenea, cuvinte injurioase, afirmând că încerca doar să o ajute.
“Încercam să te ajut, taci din gură, amantă de negru (…)”, i-ar fi spus acesta.
În urma incidentului, Kim Kardashian a ieşit din clădire şi l-a sunat pe Kanye West, aşteptând sosirea acestuia. Conform unor surse, Kanye şi-a făcut la scurt timp apariţia şi, însoţit de logodnica lui, a intrat în centrul medical şi l-a lovit cu pumnul pe tânăr, strigând “Avem totul înregistrat”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar