full screen background image

Bătaie pornită la un bar, continuată în drum spre casă

bataie     Aseară, în jurul orei 21.38, I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin “S.N.U.A.U. 112”, despre faptul pe DJ 208 B, pe raza satului Udeşti, a avut loc un accident rutier, cu fugă de la locul faptei.

Polițiștii, deplasați operativ la fața locului, l-au identificat pe Constantin H., de 20 de ani, din localitate, aflat în stare de ebrietate, care prezenta leziuni la nivelul membrelor și care ulterior a primit îngrijiri medicale, fiind transportat la spital, pentru investigaţii medicale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că tânărul a avut un conflict, la un bar din localitate, cu Corneliu F., de 19 ani, localnic.

După ce a plecat spre domiciliu, victima a fost ajunsă de Corneliu F., care se deplasa cu o maşină, cu fratele său, a coborât din maşină şi l-a lovit cu palmele peste faţă şi la împins jos de pe bicicletă, după care au plecat de acolo, lăsându-l în şanţ.

În cauză, s-au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte acte de violenţă şi ameninţare faţă de Constantin H., şi a infracţiunii de lovire şi alte acte de violenţă, faţă de Corneliu F.

comments

comments




Leave a Reply

avatar