full screen background image

2 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Aseară, în jurul orei 22.30, patrula din cadrul Posturilor de Poliție Cornu Luncii şi Horodniceni, în timp ce se afla în serviciul de patrulare intercomunală, pe D.J. 209 A, în localitatea Cornu Luncii, a oprit pentru control autoturismul, cu numărul de înmatriculare provizoriu, condus de Dragoș S., de 25 de ani, din satul Dumbrava, comuna Cornu Luncii.

Din verificările efectuate în bazele de date ale poliţiei, s-a stabilit faptul că numerele de înmatriculare provizorii sunt expirate din data de 03.01.2014, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.

Tot aseară, în jurul orei 22.25, patrula din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, în timp ce desfăşura activități specifice pe linie de circulație rutieră, pe DN 17A, pe raza comunei Marginea, a oprit pentru control autoturismul condus de Gherasim B., în vârstă de 35 de ani, din localitate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar