full screen background image

Bătaie între 2 familii vecine, în Mironu

jandarmerie     Ieri, la ora 15.19, agenţii Postului de poliţie Valea Moldovei au fost sesizaţi despre faptul că, în satul Mironu, este un scandal.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul ori 15.00, pe fondul unor neînţelegeri familiale mai vechi, mai mulţi membri ai familiei lui Maghieran Ţ., de 52 de ani, au avut discuţii contradictorii cu membri ai familiei lui Ghiocel P., de 31 de ani, ambele familii aflându-se una în vecinătatea celeilalte, discuţiile degenerând în scandal, cu loviri reciproce.

La sosirea poliţiştilor, scandalul a fost aplanat, fiind identificaţi şi conduşi la sediul Postului de Poliţie Valea Moldovei, Ghiocel P. şi concubina acestuia, Nicoleta M., de 31 de ani, primul prezentând mai multe leziuni la nivelul capului.

Din declaraţiile acestora şi ale altor persoane identificate la faţa locului, a reieşit faptul că Ghiocel P., Vasile P., de 35 de ani, Dragoş P., de 30 de ani şi Alin P., de 22 de ani, au agresat fizic membrii familiei lui Magheran Ţ., provocând distrugeri şi locuinţei acestuia, prin spargerea ferestrelor.

Cercetările continuă, în vederea identificării tuturor participanţilor la scandal, urmând a se stabili faptele săvârşite, participaţia fiecăruia, încadrarea legală a faptelor săvârşite, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Pentru monitorizarea evenimentului şi prevenirea altor fapte cu violenţă, la fața locului a rămas, în dispozitiv, o grupă din cadrul Serviciului acţiuni speciale, lucrători din cadrul Secţiei 10 Poliţiei Rurală Păltinoasa, Jandarmeriei Gura Humorului şi Postului de Poliţie Valea Moldovei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar