full screen background image

Minori prădaţi de aparatele foto, la Câmpulung

aparat foto     Aseară, în jurul orei 19.10, la Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc s-au prezentat N.O., de 16 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, și C.P., de 17 ani, din oraşul Broșteni, care au sesizat faptul că o persoană necunoscută le-a luat două aparate foto și accesoriile acestora.

La fața locului, s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că reclamanţii au ca hobby arta fotografică, motiv pentru care, în jurul orei 18.30, efectuau fotografii pe strada Ștefan cel Mare, în apropierea râului Moldova și a punții care asigură traversarea râului.

La capătul punții, cei doi minori au fost acostați de către un bărbat necunoscut, cu care au intrat în discuţii şi care i-a determinat să lase jos bunurile pe care le au asupra lor.

Minorii au lăsat aparatele foto, după care autorul a luat cele două genți, a traversat puntea spre strada Ștefan cel Mare, fiind văzut și urmărit de cei doi minori până în strada Dimitrie Cantemir, unde, datorită întunericului, l-au pierdut.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea împrejurărilor exacte ale comiterii faptei şi pentru identificarea autorului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar