full screen background image

Bătrână de 81 de ani, lăsată fără 4.000 de lei de falşi cumpărători de vin

bani-romanesti     Ieri dimineaţă, în jurul orei 08.57, prin “S.N.U.A.U. 112”, Maricica R., de 81 de ani, din oraşul Dolhasca, satul Budeni, a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de 4.000 de lei.

Din verificările efectuate, a rezultat că, în jurul orei 08.00, în curtea părții vătămate au intrat două persoane, un bărbat și o femeie, sub pretextul că sunt interesați să cumpere vin.

Partea vătămată i-a invitat într-o anexă a casei, unde le-a dat să deguste din vinul ce urma să fie vândut.

Autorii au cumpărat 10 litri de vin, înmânându-i părții vătămate o bancnotă de 200 de lei.

Aceasta a intrat în casă și a adus restul, timp în care autorii au rămas în curte, observând locul de unde a luat banii.

După ce au primit restul, cei doi au ieșit din curte, mergând la autoturismul parcat în fața casei, iar la scurt timp au revenit, spunându-i părții vătămate că mai doresc să cumpere vin.

Partea vătămată, însoțită de unul dintre autori, respectiv de femeie, s-a deplasat la o anexă, de unde a adus vinul, iar după plecarea autorilor, a constatat faptul că, din portofelul aflat în casă, îi lipsea suma de 4.000 de lei, sumă ce a fost sustrasă de bărbatul care a rămas în curte.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar