full screen background image

180 de autoturisme confiscate, depozitate în Vama Siret

vama siret      Vama Siret s-a transformat într-un adevărat depozit de maşini, confiscate de la proprietarii care au fost prinşi pe când încercau să introducă ilegal ţigări în ţară.

Majoritatea celor 180 de autoturisme care zac în curtea instituţiei sunt la mâna a doua, lucru de înţeles având în vedere că foştii deţinători se aşteptau să fie depistaţi.

Totuşi, printre aceste rable se găsesc şi autovehicule de mii de euro, care ar putea oricând să intre în dotarea unor instituţii ale statului, dar, din păcate, nu prea există solicitări.

În Vama Siret există 3 tipuri de maşini : cele confiscate deja şi care ar trebui preluate de Ministerul de Finanţe, cele reţinute şi care trebuie valorificate de Primării, şi maşinile rămase în custodie până la finalizarea proceselor pe care proprietarii le-au intentat statului.

Şeful Biroului vamal de frontieră, LIVIU NEMŢANU, spune că  încă de acum jumătate de an a reluat procedurile de comunicare către administraţiile locale în vederea ridicării acestor autovehicule, dar că până în prezent doar Primăria Siret a răspuns pozitiv.

comments

comments




Leave a Reply

avatar