full screen background image

Eurythmics se reuneşte pentru un concert-tribut dedicat formaţiei The Beatles

Eurythmics     Duetul britanic Eurythmics, format din Annie Lennox şi Dave Stewart, se va reuni pe 27 ianuarie, la Los Angeles, pentru un recital dedicat împlinirii a 50 de ani de la apariţia formaţiei The Beatles în emisiunea “Ed Sullivan Show”.
Cântăreaţa Annie Lennox şi chitaristul Dave Stewart, care nu au mai cântat într-un turneu împreună din 2000, vor interpreta pe 27 ianuarie cântece ale formaţiei The Beatles, în cadrul unui concert organizat de Recording Academy, care înmânează anual premiile Grammy.
În timpul concertului, care va fi difuzat la televiziunea CBS pe 9 februarie, vor cânta, de asemenea, solista R&B Alicia Keys, John Legend, John Mayer, Keith Urban şi grupul pop-rock Maroon 5.
Concertul, intitulat “The Night that Changed America: A Grammy Salute to The Beatles”, omagiază recitalul formaţiei The Beatles, din februarie 1964, în timpul emisiunii “Ed Sullivan Show”, care a lansat aşa-numita invazie britanică a muzicii rock.
Duetul Eurythmics, câştigător al mai multor premii Grammy, a lansat primul album în 1981 şi a vândut peste 75 de milioane de discuri. Grupul s-a destrămat în 1990, pentru a se reuni în 1999, când a lansat un nou album şi a pornit într-un turneu muzical.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar