full screen background image

În practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava

jandarmi-11     În perioada 6 – 31 ianuarie, 15 elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni (anul II de studiu) desfăşoară un stagiu de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

În primele două zile ale stagiului, elevii vor urma un program de acomodare cu specificul unităţii şi misiunile jandarmilor suceveni, ulterior fiind repartizaţi în cadrul structurilor care asigură paza, protecţia instituţională şi ordinea publică la cele 31 de obiective aflate în responsabilitatea inspectoratului.

În perioada următoare, elevii vor executa misiuni şi activităţi de pregătire în cadrul programului de tutelă profesională, fiind îndrumaţi de către jandarmi cu experienţă.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, iar principalele modalităţi de pregătire sunt însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la toate misiunile, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea şi perfecţionarea deprinderilor practice.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza