full screen background image

21 de misiuni, în ultimele 24 de ore, pentru pompierii suceveni

pompieri     În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul pompierilor suceveni s-au înregistrat 21 de misiuni pe linia situaţiilor de urgenţă.

Ca de obicei, cele mai multe, 15, au fost intervenţii pe linie medicală ale pompierilor paramedici SMURD.

Patru dintre intervenţii au avut loc la incendii şi toate au avut drept cauze de izbucnire unele specifice sezonului rece.

Cel mai puternic incendiu a fost înregistrat aseară, în jurul orei 20. Focul a izbucnit la o casă cu etaj, aparţinând lui Codru L., din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Pompierii câmpulungeni au intervenit cu două autospeciale şi au localizat şi lichidat incendiul care se manifesta la acoperişul casei, construită pe structură din lemn.

Au ars 200 de metri pătraţi din acoperişul casei, mobilier, îmbrăcăminte, electrocasnice şi elemente de tâmplărie. Focul a mai distrus 100 de metri pătraţi din planşeu, tencuiala, pardoseala şi alte obiecte de mobilier.

Aşa cum am precizat, incendiul a izbuncit, cel mai probabil, de la scânteile provenite din coşul de fum deteriorat, şi a fost lichidat la ora 22:50.

În ciuda violenţei cu care s-au manifestat flăcările, militarii au reuşit să salveze restul casei, dar şi două locuinţe şi trei anexe aflate în imediata apropiere.

Din fericire, în niciunul dintre sinistre nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Şi pentru că este Ajunul Crăciunului, pompierii militari suceveni transmit tuturor cetăţenilor Sărbători Fericite, sănătate, împlinirea tuturor dorinţelor şi un An Nou cât mai liniştit şi fără Situaţii de Urgenţă!

comments

comments




Leave a Reply

avatar