full screen background image

Turneul de tenis de masă “Cupa Moş Crăciun”, la Fălticeni

tenis_de_masa_amatur     Primăria Municipiului Fălticeni şi ACS Şomuz Fălticeni au organizat sâmbătă, 21 decembrie, a şasea ediţie turneului “Cupa Moş Crăciun”, turneu de categoria B în circuitul naţional AMATUR.

La buna desfăşurare a evenimentului a contribuit Direcţia de Sport a Judeţului Suceava şi sponsori locali.

La festivitatea de deschidere a participat şi primarul Gheorghe Cătălin Coman
Acesta a fost premiat pentru implicarea în activităţile organizate în acest an de secţia de tenis a ACS Şomuz Fălticeni.

Au fost oferite premii pentru cele mai bune performanţe în tenisul de masă, atât la nivel de club local cât şi pentru cei mai buni sportivi care au răspuns invitaţiei de a participa la ultimul turneu al anului 2013.

Au participat peste 80 de sportivi din judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Bacău, Iaşi.

Competiţia a avut loc în Sala “Gabriel Udişteanu”.

La categoria “Open”, concursul a fost câştigat de Florin Ursulean – Straja, urmat de Mihai Ţigănaş – Rădăuţi, Boris Carpovici – Fălticeni şi Marius Moşneagu – Fălticeni.

În concursul amatorilor, s-a impus Sebastian Rojniţă – Bacău, urmat de Bianca Berbece – Bacău, Ioan Ciubotariu – Preuteşti şi Cosmin Hasna.

“Primăria Fălticeni va continua să sprijine şi pe viitor sportul de masă. Cred că şi în 2014 vom putea organiza la Fălticeni competiţii de această amploare. Este important să readucem lumea, şi în special copiii, la sport”, a declarat primarul Gheorghe Cătălin Coman.

comments

comments




Leave a Reply

avatar