full screen background image

2 femei rănite, după ce un autoturism a derapat şi a izbit o autoutilitară

upu     În cursul dimineţii de ieri, la ora 09.00, pe DN 29, în interiorul localităţii Plopeni, Andrei H., de 22 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza la condiţiile carosabilului alunecos.

Din această cauză, a derapat şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de Florin  C., de 22 de ani, din comuna Şcheia.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a Leontei D., de 52 de ani, şi uşoară a Ionelei D., de 25 de ani, ambele din comuna Şcheia, pasagere în autoutilitara condusă de Florin C.

Leonta D. a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a pus diagnosticul “TCC CU TCF, HEMATOM EPICRANIAN FRONTAL MASIV PRIN ACCIDENT RUTIER, ESCORIAŢII FACIALE MULTIPLE, CONTUZIE FORTE GENUNCHI ŞI UMĂR DRept”

Ambii conducători auto foloseau centurile de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele  fiind negative, şi li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar