full screen background image

Maşină găsită cu 2 anvelope tăiate, pe strada Păcii, din municipiul Suceava

cauciuc taiat     Ieri, la ora 11.30, Ioan S., de 59 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că, în perioada 15 – 16 decembrie, persoane necunoscute i-au înţepat, cu un corp ascuţit, anvelopele faţă de la autoturism.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul în cauză a fost parcat, în dimineaţa de 15 decembrie, în faţa blocului de pe strada Păcii, din municipiul Suceava, în apropierea blocului unde domiciliază partea vătămată, fiind asigurat corespunzător.

Ieri dimineaţă, la ora 06.00, partea vătămată a revenit la autoturism, ocazie cu care a constatat faptul că anvelopele faţă sunt distruse, prezentând câte o tăietură în partea laterală.

Sistemele de închidere şi asigurare ale portierelor nu prezintă urme de forţare, iar partea vătămată declară faptul că din interiorul maşinii nu lipsesc bunuri sau valori, autoturismul fiind găsit închis şi asigurat corespunzător.

Valoarea prejudiciului estimat de către reclamant este de 800 de lei.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar