full screen background image

Concert extraordinar de colinde și obiceiuri de iarnă – “SĂ NE AMINTIM… DE CRĂCIUN”

concert usv     Federația Patronală IMM din județul Suceava, Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava, Asociația Cultural-Educativă “ARCANUL” USV și Asociația Culturală “Vatra Satului”, vă invită miercuri, 18 decembrie 2013, ora 18.00, în Auditorium Joseph Schmidt al USV, la Concertul extraordinar de colinde și obiceiuri de iarnă – “SĂ NE AMINTIM… DE CRĂCIUN”.

Pe scena Auditorium-ului vor evolua Ansamblul Studențesc “ARCANUL” USV și invitații săi: Ansamblul Kozaciok din Bălcăuți, coordonat de prof. Petru ȘOIMAN, Corala “Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuți, condusă de prof. Ovidiu FOCA, Grupul vocal “Flori de pe Dorna” din Poiana Stampei, condus de prof. Dorina PAICU, și Grupul “Moștenitorii Broștenilor” din Broșteni, condus de Dănuț ANDRONIC.

Concertul va fi prezentat de Manuela POHOAȚĂ și Călin BRĂTEANU.

Liliana Agheorghicesei, Președintele Federaţiei Patronale IMM din judeţul Suceava, precizează că, în cadrul manifestării, vor fi premiate câteva personalități sucevene, adevărate izvoare de spiritualitate, în semn de recunoaștere și prețuire a activității culturale de excepție.

comments

comments




Leave a Reply

avatar