full screen background image

Arestat după ce a lovit un poliţist, chiar în sediul Poliţiei din Fântânele

arestat     Ieri dimineaţă, la ora 09.00, având în lucru dosarul penal privind plângerea formulată de Gheorghe C., de 62 de ani, din municipiul Suceava, împotriva soției sale, Ana C., un agent de poliţie din cadrul Postul de poliție Fântânele l-a invitat pe reclamant la sediul postului de poliție, pentru a fi audiat, în calitate de parte vătămată.

În sediul postului de poliție, la solicitarea polițistului să prezinte actul de identitate și biletul de eliberare din Penitenciarul Botoșani, unde acesta a fost încarcerat, Gheorghe C., aflat sub influența băuturilor alcoolice, a început să se manifeste recalcitrant și violent, l-a îmbrâncit pe agentul de poliție, adresându-i cuvinte jignitoare, după care a ieșit din sediul postului de poliție.

La solicitarea polițistului de a reveni pentru audieri, agresorul l-a prins de uniformă și l-a împins în peretele sediului de poliție, de față fiind mai multe persoane, după care a plecat pe jos spre satul Stamate.

Ulterior, Gheorghe C. a fost identificat și condus la sediul postului de poliție, ocazie cu care acesta a redevenit recalcitrant și violent, lovindu-l pe paznicul comunal în zona urechii stângi, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de “ultraj”, cu autorul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar