full screen background image

Fotbalul sucevean nu-şi poate permite transferuri

rapid cfr3     Primăria Suceava a alocat echipei de fotbal Rapid CFR suma de 100.000 de lei, bani care, potrivit primarului Ion Lungu, au destinaţia achitării drepturilor restante ale jucătorilor.

Cu acest prilej, edilul şef a declarat că nu este de acord cu  transferurile pe care antrenorul Bogdan Tudoreanu ar intenţiona să le opereze, opinând că, “cele mai multe şmecherii se fac la transferurile dintre sezoane”.

Lungu este de părere că, mai degrabă, ar trebui promovaţi şi ţinuţi aproape de club jucătorii actuali şi, implicit, de achitat salariile acestora.

“Cu mari eforturi, Primăria municipiului Suceava a mai dat 1 miliard de lei vechi pentru fotbal. Cu toate acestea, văd că este un domn acolo, care mă tot provoacă. Nu l-am văzut niciodată, însă domnul Tudoreanu – aşa am înţeles că îl cheamă -, tot provoacă primarul şi Primăria. Am dat 1 miliard de lei pentru restanţele jucătorilor, însă el tot ne judecă, însă pot să îl judec şi eu pe el. Astăzi suntem într-o poziţie de retrogradare, deci domnul Tudoreanu ar trebui să nu vorbească prea mult”, a subliniat Lungu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar