full screen background image

Bărbat de 53 de ani din Vadu Moldovei, bătut într-un bar din localitate

bataie     I.P.J. Suceava a fost sesizat, ieri, cu privire la faptul că la un bar din comuna Vadu Moldovei a avut loc un scandal, care s-a soldat cu vătămarea unei persoane.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Postului de poliție Vadu Moldovei, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, în jurul orei 21.50, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la un bar din localitate, a izbucnit un conflict spontan între Ioan L., de 33 de ani, și Florentin A., de 53 de ani, ambii din localitate.

În urma altercației, Ioan L. i-a aplicat o lovitură lui Florentin A., care a căzut la pământ și, după ce s-a ridicat, a fost dus la domiciliu de doi tineri aflați la faţa locului.

Ulterior, deoarece acuza dureri la picior, a apelat, prin “S.N.U.A.U. 112”, iar ambulanța la transportat la Spitalul municipal Fălticeni, fiind ulterior transferat la Spitalul Județean Suceava.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar