full screen background image

“Bucuriile iernii” pentru copii, la Fălticeni

echipa mobila falt     Cu ocazia sărbătorilor de iarnă care se apropie, Echipa Mobilă Fălticeni a organizat, pe 11 decembrie, activitatea “Bucuriile iernii”, împreună cu o parte din beneficiarii săi.

Copiii au participat la un atelier de lucru, în cadrul căruia s-au jucat cu Moş Crăciun, reconstituindu-l din bucăţi, lipindu-l pe o coală A4 şi, în final, colorându-l, apoi s-au bucurat de un spectacol de colinde şi de o piesă de teatru.
Acest spectacol a fost posibil datorită doamnelor profesoare Mattyllena Boicu, Maria Peiu şi Raluca Suciu, de la Colegiul “Mihai Băcescu” din oraş şi datorită grupurilor de colindători şi trupei de teatru pe care acestea le coordonează.

Prin “Alba ca Zăpada şi cei şapte pitici” şi colindele frumoase pe care le-au cântat, elevii colegiului au creat o atmosfera de poveste, aducând magia Crăciunului în sufletele celor prezenţi.

Activitatea a fost sponsorizata de SC SIMOS COM SRL şi din donaţiilor strânse pe parcursul Campaniei “DĂRUIND, VEI DOBÂNDI!”.

Directorul  executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Dan Ionuţ Adomniţei, crede că, prin această acţiune, Echipa Mobilă Fălticeni a reuşit să facă o mică bucurie copiilor şi familiilor lor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar