full screen background image

Sărbători de iarnă la pensiunile bucovinene

pensiune iarna     Cei care ajung în Bucovina de sărbători pot petrece un sejur de cinci zile la pensiuni din Suceviţa sau Voroneţ, la preţuri ce pornesc de la 1.100 – 1.200 de lei.

Turiştii sunt îmbiaţi cu bucate bucovinene, grătar în zăpadă, plimbări cu sănii trase de cai, dar şi saună sau baie cu lapte şi miere.

Majoritatea pensiunilor şi hotelurilor din Bucovina au pachetele turistice de Revelion vândute şi mai au locuri doar pentru Crăciun, unii proprietari de pensiuni având locurile rezervate încă de anul trecut.

În zona Vama, la o pensiune de patru margarete pachetul turistic de Crăciun include patru nopţi de cazare, pentru care tariful de persoană este de 1.490 de lei.

La aceeaşi pensiune, cinci nopţi de cazare de Revelion costă 2.100 de lei de persoană, în preţ fiind incluse masa festivă, foc de tabără sau plimbări cu sănii trase de cai şi seară bucovineană cu taraf.

În zona Câmpulung Moldovenesc, la Sadova, la o pensiune de patru margarete oferta de Crăciun este de 1.500-1.600 de lei de persoană, cu patru nopţi de cazare şi a cincea noapte oferită gratuit, în regim de demipensiune.

De Revelion, la aceeaşi pensiune, preţul pentru cinci nopţi de cazare este cuprins între 1.850 de lei şi 2.100 de lei de persoană.

comments

comments




Leave a Reply

avatar