full screen background image

Femeie însărcinată spitalizată în urma unui accident produs la Fălticeni

ambulanta-suceava     Ieri, în jurul orei 13.36, pe strada Armatei, din municipiul Fălticeni, Adriana F., de 28 ani, din comuna Preutești, în timp ce conducea autoturismul, la trecerea de pietoni din fața unui magazin, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers.

Din această cauză, a intrat în coliziune față – spate cu autoturismul condus de Marius H., de 25 de ani, localnic, care circula în aceeași direcție de mers și oprise pentru a acorda prioritate unui pieton care se angajase în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.

Din accident, a rezultat avarierea celor două autoturisme, iar Monica H., de 25 de ani, din municipiul Fălticeni, pasageră în autoturismul condus de Marius H., a fost transportată cu ambulanța la spitalul Fălticeni, fiind însărcinată, unde a rămas internată sub supraveghere, fără a avea vătămări corporale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar