full screen background image

Bătut în timp ce vroia să-şi ducă acasă un prieten beat, în Burdujeni

upu     Ieri noapte, în jurul orei 21.32, prin “S.N.U.A.U. 112”, Eugen S., din municipiul Suceava, a sesizat faptul că are loc o agresiune, pe strada Jean Bart, din localitate.

La faţa locului s-a deplasat o  patrulă de ordine publică, care l-a identificat pe Florin S., de 29 de ani, din municipiul Suceava, aflat în stare avansată de ebrietate, care prezenta leziuni în zona feţei.

La faţa locului a sosit şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, care l-a transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că Eugen S. l-a sunat pe Florin S., în jurul orei 21.00, şi, din discuţiile purtate cu acesta, i s-a părut că era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din acest motiv, s-a deplasat în zona gării Burdujeni, pentru a se întâlni cu el şi pentru a-l transporta la domiciliu.

După ce s-au întâlnit cei doi, Florin S. a insistat să meargă la locuinţa lui  Ionuţ T., de 32 de ani, moment în care acesta din urmă a coborât în faţa scării de bloc şi a l-a lovit cu pumnii, în zona feţei, pe Florin S.

Victimei i s-a stabilit diagnosticul “traumatism cranio cerebral, traumatism cranio facial,  contuzie ochi stâng, echimoză pleoapă superioară, epistaxix anterior oprit spontan”,  fără a rămâne internat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, împotriva lui Ionuţ T., pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar