full screen background image

Centrul Bucovina de la Salcea, “ECONOMIC” doar cu numele

centrul_economic_bucovina     Autorităţile judeţului nu ştiu ce să facă cu un centru economic situat în mijlocul câmpului şi a cărui construcţie a înghiţit 5 milioane de euro.

Este vorba despre Centrul Economic Bucovina, inaugurat în urmă cu 7 ani în apropierea aeroportului Salcea.

În prezent, prin clădirile de acolo bate vântul, deoarece nici un investitor şi nici o instituţie nu doresc să închirieze spaţiile.

Ultima acţiune derulată a fost întâlnirea din toamnă dintre oficialităţile judeţelor Suceava şi Botoşani, când au fost discutate posibilităţile de creare a unui areal comun de dezvoltare.

Centrul Economic Bucovina are 8 pavilioane, o incintă amenajată pentru expoziţii, birouri şi o clădire administrativă, în total peste 6 mii de metri pătraţi construiţi.

Reprezentanţii patronatelor spun că locaţia nu este interesantă, deoarece este izolată de celelalte instituţii publice şi pentru că nu există transport de persoane organizat pe această rută.

Totuşi, conducerea judeţului a găsit o utilitate temporară pentru o parte din clădiri – adăpostirea unei părţi din patrominiul Muzeului Bucovinei pe perioada când sediul din centrul municipiului reşedinţă va intra în ample modernizări.

comments

comments




Leave a Reply

avatar