full screen background image

Astăzi se stabilesc grupele la CM de fotbal din Brazilia

brasil-2014      Astăzi, la ora 18:00, vom afla componenţa grupelor de la Campionatul Mondial de anul viitor. Brazilienii nu se tem de nicio rivală şi vor să câştige la ei acasă al şaselea trofeu din istorie şi să stabilească un nou record.

Câţiva dintre foştii fotbalişti de legendă ai Braziliei au vorbit despre ediţia de anul viitor a Campionatului Mondial. Ronaldo vrea ca Neymar să-i calce pe urme şi să-i facă fericiţi pe fanii din Ţara Cafelei. La Mondialul din 2002, ultimul câştigat de brazilieni, Ronaldo a dat opt goluri şi a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

„Vreau să fie Neymar acum. Dacă Neymar este cel mai bun la Campionatul Mondial înseamnă că vom fi campioni. Deci, îi voi ţine pumnii. Este extraordinar, că pe lângă Neymar, îi avem aici pe Messi, pe Cristiano Ronaldo, cei mai buni jucători din lume. Nivelul de joc va fi foarte ridicat”, a spus Romaldo.

Astăzi e programată tragerea la sorţi ce va stabili componenţa grupelor. Brazilia se află în urna capilor de serie, dar poate da peste adversari extrem de valoroşi, precum Olanda, Mexic sau Portugalia.

„Nu contează ce echipă va ajunge în grupa Braziliei. Aceasta este ideea, serios, chiar nu sunt îngrijorat în această privinţă. Brazilia trebuie să învingă orice echipă. Sunt şapte jocuri şi sper ca totul să meargă bine şi să avem ce sărbători”, a afirmat și Bebeto, fost internațional brazilian.

Brazilia are în palmares cinci cupe mondiale. În 1950, a pierdut însă trofeul în faţa Uruguayului, pe Maracana, stadion ce va găzdui şi finala din 2014.â

Cum vor arăta urnele

URNA 1 – capi de serie

Brazilia
Spania
Germania
Argentina
Columbia
Belgia
Uruguay
Elveția

URNA 2 – Africa, America de Sud, Europa

Ghana
Nigeria
Algeria
Coasta de Fildeș
Camerun
Chile
Ecuador

Urna va fi completată de o echipă europeană, care va fi trasă la sorți din urna a patra.

URNA 3 – America de Nord, Asia

Costa Rica
Honduras
Mexic
Japonia
Iran
Coreea de Sud
Australia

URNA 4 – Europa

Olanda
Italia
Anglia
Bosnia
Rusia
Portugalia
Grecia
Croația
Franța

comments

comments




Leave a Reply

avatar