full screen background image

Un autotren a distrus aseară mai multe semafoare din Suceava

semafor     Aseară, în jurul orei 20.20, prin “S.N.U.A.U. 112”, I.P.J.Suceava a fost sesizat despre faptul că un autotren care transporta două camioane şi care traversa municipiul Suceava, a agăţat cablurile de susţinere a mai multor semafoare, acestea căzând şi distrugându-se la impactul cu solul.

În  urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj rutier, care a constatat faptul că Iozu N., de 56 de ani, din judeţul Ilfov, în timp ce conducea autotrenul şi semiremorca cu care transporta două autoutilitare, din direcţia Rădăuţi spre municipiul Bucureşti, datorită faptului că încărcătura depăşea înălţimea legală admisă, a agăţat cablurile de susţinere a semafoarelor electrice, montate în intersecţiile dintre străzile Calea Unirii cu Petru Rareş şi Ana Ipătescu şi Mitropoliei.

În urma incidentului, a rezultat ruperea cablurilor şi distrugerea semafoarelor electrice din intersecţiile menţionate, valoarea prejudiciului urmând a fi stabilită ulterior.

Conducătorul auto a fost  testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Verificările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului şi verificării legalităţii actului de transport.

comments

comments




Leave a Reply

avatar