full screen background image

Suspect de furt prins având asupra sa 13 verighete

verighete     Luna decembrie este cunoscută şi ca luna cumpărăturilor, cetăţenii fiind în goana după cadouri şi dorind să achiziţioneze produse de valoare la preţuri cât mai mici.

De multe ori, însă, chilipirurile se pot dovedi, afaceri cât se poate de păguboase, cei certaţi cu legea apelând la fel de fel de metode pentru a înşela oamenii.

Ieri, la ora 15.45, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată, de şefa unui magazin din localitate, despre faptul că o persoană necunoscută a sustras produse alimentare din magazin.

Polițiștii deplasați operativ la faţa locului l-au identificat pe Ioan G., de 54 de ani, din judeţul Sibiu, care a declarat că a sustras de pe un raft mai multe produse alimentare și le-a ascuns în buzunarul gecii, iar la casa de marcat a achitat numai o doză de bere.

Autorul a motivat comiterea furtului prin aceea că a uitat să achite produsul respectiv.

Întrucât poliţiştii aveau suspiciuni cu privire la comportamentul suspectului, acesta a fost condus la sediul poliţiei şi supus unui control corporal.

Asupra celui în cauză, polițiștii au identificat și 13 inele tip verighetă, din metal de culoare galbenă, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

În cauză există suspiciunea că bijuteriile sunt realizate dintr-un aliaj nepreţios şi erau destinate vânzării ca şi bijuterii din aur, prin înşelarea cumpărătorilor.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Poliţiştii adresează cetăţenilor rugămintea să sesizeze de îndată dacă au fost victimele unor astfel de “tranzacţii păguboase”

comments

comments




Leave a Reply

avatar