full screen background image

Oficialităţile judeţului, mulţumite de manifestările de 1 decembrie

cj 0212     Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, prefectul Florin Sinescu şi primarul Sucevei, Ion Lungu, au susţinut, astăzi, o conferinţă de presă comună.

Cei trei s-au declarat extrem de mulţumiţi de reacţia sucevenilor faţă de manifestările ocazionate de Ziua Naţională a României.

Nechifor: “M-am simţit foarte mândru că sunt român şi cred că asta au simţit mulţi suceveni. După calculul nostru, în întreaga zi au fost spre 20.000 de participanţi. Seara erau peste 10.000 de oameni la brad. A fost impresionant.”

Sinescu: “Au fost lucruri realizate foarte bine şi sper ca şi sucevenii să le aprecieze. Pe lângă tehnica militară şi militari, în trafic au fost 90 poliţişti care au asigurat ordinea publică. Nu am avut evenimente rutiere. Mulţumesc celor din Divizia 81 Bistriţa care au participat la manifestările de la Suceava.”

Lungu: “Cred că a fost cea mai frumoasă zi de 1 decembrie. A fost şi o zi superbă. Cred că, întotdeauna, când te uiţi în urmă, lucrurile puteau fi făcute mai bine. Urmează, pe 6 decembrie, deschiderea Târgului de Crăciun. Am discutat ca “Datinile şi Obiceiurile” să fie sărbatorite pe 30 decembrie şi nu pe 27 când e zi liberă în ţară.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar