full screen background image

Bursa de Fericire a fost deschisă de viceguvernatorul BNR

bogdan olteanu    Bursa de Fericire, platforma on-line de strângere de fonduri pentru dotarea secţiilor de oncologie din spitalele româneşti, a fost deschisă oficial joi seară de viceguvernatorul Bogdan Olteanu în cadrul unui eveniment care a avut loc la Sala de Marmură a Băncii Naţionale a României.

“Este de datoria noastră să încurajăm dezvoltarea de pieţe financiare, a tranzacţiilor financiare, a culturii financiare în România. Nu încerc să spun astăzi părerea mea despre 18 ani de bursă de valori în România. Cred, şi asta o să pot să spun, că sunt mai optimist şi mai bucuros că astăzi putem să deschidem Bursa de Fericire în această încăpere, a acestei clădiri”, a spus Bogdan Olteanu în deschiderea evenimentului.

Bursa de Fericire este o iniţiativă a Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, realizată cu sprijinul Ogilvy&Mather.
Viceguvernatorul BNR a apreciat că “fericirea este cel mai intens, mai adevărat trăită de fiecare în parte atunci când dăruieşte”.

Potrivit rapoartelor internaţionale, România se plasează pe un loc codaş la capitolul fericire, dar fruntaş în ceea ce priveşte incidenţa cazurilor de cancer. Bursa de Fericire poate fi o modalitate prin care aceste statistici ar putea fi inversate, a apreciat Paula Herlo, preşedintele onorific al Asociaţiei Dăruieşte Viaţă.

La Bursa de Fericire orice persoană poate investi în dotarea secţiilor de oncologie din România, în acest fel implicându-se direct în schimbarea modului în care sunt trataţi pacienţii care suferă de această boală. Acest site oferă transparenţă totală, donatorii putând vedea concret traseul banilor.

Calitatea de acţionar este accesibilă atât persoanelor fizice cât şi celor juridice care doresc să investească în proiectele dedicate centrelor oncologice, prin achiziţia de acţiuni cu preţ fix disponibile în permanenţă online pe portalul bursadefericire.ro.

Printre cei prezenţi la lansarea platformei Bursa de Fericire s-au numărat Mirel Pleşca, CEO Ogilvy&Mather, care a făcut o prezentare a dimensiunii financiare a proiectului Bursa de Fericire, şi actorul Tudor Chirilă, care a vorbit despre fericire.

La finalul evenimentului, Paula Herlo i-a invitat pe cei prezenţi să lupte pentru viaţa copiilor bolnavi şi a înmânat certificatele de fondatori ai Bursei de Fericire.

comments

comments




Leave a Reply

avatar