full screen background image

3 bărbaţi din Mironu spitalizaţi, după o bătaie la Gura Humorului

SpitaluldinGura Humorului     Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată, ieri, prin “S.N.U.A.U. 112”, de către Vasile P., de 31 de ani, din comuna Valea Moldovei, despre faptul că a avut loc un scandal între mai multe persoane din comuna Valea Moldovei, satul Mironu.

La fața locului au fost identificați apelantul, împreună cu Robert V., de 34 de ani, și Nicolai P., de 25 de ani, din aceeaşi localitate, care au fost conduși la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din declarațiile celor trei persoane agresate, rezultă că, în timp ce se aflau într-o parcare din Gura Humorului, a oprit lângă ei un bus, din care au coborât  Ilie M., de 21 de ani, Pintilie M., de 45 de ani, Traian M., de 39 de ani, Virgil M., de 31 de ani, Marius M., de 44 de ani, și Ion F., de 28 de ani, toţi din comuna Valea Moldovei, care, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi cu Robert V., i-au lovit pe cei trei, după care au plecat.

Faţă de agresori, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea  infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să se dispună  procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar