full screen background image

Campania „ShoeBox” a ajuns şi la Suceava

ShoeBox     “ShoeBox” este o cale prin care, în preajma sărbătorilor de iarnă, cutiile de pantofi devin locul perfect în care încap cadouri pentru copiii orfani sau săraci, susţine, într-un comunicat de presă, Valentin Vesa, iniţiatorul acestui proiect în România.

“Totul a început în 2007, când încercam cu niște prieteni să ne învățăm copiii să împartă lucrurile pe care le au. Atunci, am luat niște cutii de pantofi, le-am împachetat cu hârtie colorată şi am pus înăuntru lucruri de la cei mici – șosete, jucării, dulciuri”, a spus Vesa.

“ShoeBox” este o inițiativă de ajutorare atât la nivel național, cât și internațional (diaspora) a copiilor orfani proveniți din familii dezorganizate sau foarte sărace.

“Măcar de Crăciun, când toți copiii primesc cadouri, vrem să aducem zâmbetul și pe fețele copiilor mai puţin norocoşi. Aici vorbim cu mândrie și reverență despre TIMPUL și EFORTURILE depuse de românii cu inimă, de orice vârstă și proveniență socială sau etnică, care pun din puținul sau multul lor, pentru cei care nu au. NU e magie, NU e vrajă, NU e basm, e REALITATE”, transmite iniţiatorul “ShoeBox”.

Cadourile se împart, în general, până în data de 22 decembrie.

Cele mai multe cutii sunt împărțite în centre de zi și orfelinate.

Dacă locuiești în Suceava și vrei să aduci bucurie în inima unui copil, vino la Talcioc Cultural și lasă o cutie cu bunătăți, hăinuțe, jucării, rechizite, cărți pentru copiii sărmani din localitate.

Pentru mai multe informații puteți consulta site-ul campaniei www.shoebox.ro sau suna la numărul de telefon 0755/222.880.

comments

comments




Leave a Reply

avatar