full screen background image

Taylor Swift, marea învingătoare a galei American Music Awards 2013

Taylor Swift     Cântăreaţa country-pop Taylor Swift este marea învingătoare a galei American Music Awards (AMA) 2013 – care a avut loc duminică seară, la Nokia Theatre din Los Angeles -, unde a obţinut patru premii, inclusiv cel pentru artista anului.
Taylor Swift, în vârstă de 23 de ani, i-a surclasat pe Justin Timberlake, Rihanna, Bruno Mars şi pe duoul Macklemore & Ryan Lewis, câştigând titlul de “artista anului” a treia oară şi fiind singura cântăreaţă care a obţinut o asemenea performanţă. Taylor Swift a câştigat, de asemenea, premiul pentru artista pop/ rock preferată, artista country preferată şi pentru albumul country al anului, cu “Red” (2012), pe care figurează în cea mai mare parte cântece de dragoste.
“Dacă aţi votat pentru (acest album, n.r.), înseamnă că avem inima frântă în acelaşi fel, că toţi ne îndrăgostim la fel şi că suntem fericiţi în acelaşi fel, iar dacă ascultaţi această muzică, suntem pe aceeaşi lungime de undă (…)”, a declarat cântăreaţa după acceptarea premiului final.
Justin Timberlake, care a revenit pe scena muzicală după o pauză de cinci ani, cu albumul “The 20/20 Experience”, a fost nominalizat la cinci categorii şi a câştigat trei dintre acestea: “artistul pop preferat”, “artistul R&B/ soul preferat” şi “albuml R&B/ Soul preferat” (“The 20/20 Experience”).

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar