full screen background image

NEXT LEVEL, un nou magazin de fashion în “Shopping City Suceava”

next level     O nouă destinaţie de cumpărături a fost inaugurată, sâmbătă, 23 noiembrie, în incinta Shopping City Suceava.

Cu o experienţă în retail de peste 10 ani, NEXT LEVEL, noul magazin din Shopping City Suceava oferă clienţilor produse de o calitate deosebită la cele mai accesibile preţuri.

Din magazinul NEXT LEVEL, sucevenii vor putea achiziţiona produse care se adresează doamnelor, domnişoarelor, dar şi domnilor cu înclinaţie spre fashion.
Articolele vestimentare comercializate se remarcă prin stil, eleganţă şi originalitate, oferind oricărei persoane care le poartă un look în tendinţe.

De altfel, NEXT LEVEL este o destinaţie perfectă pentru tinerii îndrăzneţi şi iubitori de distracţie, oferindu-le numeroase alternative pentru a-şi crea ţinutele după bunul plac.

“Echipa noastră este una profesionistă, care ţine mereu cont de părerile clienţilor, iar articolele vestimentare pe care le oferim sunt întotdeauna cele mai spectaculoase şi în ton cu tendintele actuale din lumea modei. Tineri, energici şi ambitioşi, suntem într-o continuă dezvoltare, şi după cum deja v-am obişnuit, vă oferim ultimele inovaţii din lumea modei şi o gamă largă de articole vestimentare cu ajutorul cărora veţi ieşi în evidentă şi veţi avea un look spectaculos”, a declarat administratorul NEXT LEVEL.

În magazinul NEXT LEVEL, clienţii vor găsi produse realizate de firme cunoscute de confecţii atât din România: Mexton, BBY, Pretty Girl, Ana Radu sau Vesuvio Fashion, cât şi din Italia, Franţa sau Turcia.

Cu certitudine, sesiunile de shopping vor deveni o plăcere pentru clienţii care vor alege produsele magazinului NEXT LEVEL.

comments

comments




Leave a Reply

avatar