full screen background image

Nechifor critică desele schimbări de la conducerea IPJ

ipj sv     Desele schimbări de la vârful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava nu sunt văzute cu ochi buni de şeful administraţiei sucevene, Cătălin Nechifor, care crede că problema “este legată de sistem”, adică de numirile aprobate de ministrul de interne, Radu Stroe.

Deşi nu doreşte să comenteze prea mult pe acest subiect, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava susţine că există riscul ca, în cazul lipsei de stabilitate la conducerea IPJ, indicatorii de infracţionalitate să fie scăpaţi de sub control.

Nechifor: “Cred că această schombare permanentă produce disfuncţionalităţi în sitem. E nevoie de stabilitate, pentru că zona de poliţie este un sistem important, un stâlp al societăţii. Eu atât pot comenta, sigur că decizia este a ministrului Radu Stroe. Important este ceea ce simt cei din sistem, dar fără o conducere stabilă, fără asumarea răspunderii, este greu să ceri performanţă.”

Trebuie să ştii că, în acest an, la şefia Inspectoratului Judeţean de Poliţie s-au perindat 5 persoane, în prezent postul fiind deţinut de subcomisarul Daniel Ilisei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar