full screen background image

8 milioane de euro pentru podul şi pasajul CFR din Iţcani şi pentru 10 străzi sucevene

pod itcani     Autorităţile municipale sucevene înteţesc ritmul de derulare a procedurilor pentru organizarea şi ţinerea licitaţiei pentru desemnarea executatului lucrărilor aferente proiectului de reabilitarea a 10 străzi, pasajului CFR şi podului rutier de peste râul Suceava, ambele din cartierul Iţcani.

Finanţarea este obţinută din economiile făcute în cadrul Programului Operaţional Regional(POR), termenul limită de pentru încheierea intervenţiilor fiind 15 iunie 2015.

“În aceste condiţii, trebuie să ne grăbim şi să ne mişcăm destul de repede. Am demarat procedurile, deja realizându-se caietul de sarcini”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Valoarea lucrărilor este de peste 27 milioane de lei, participanţii la licitaţie fiind obligaţi să fi avut, în ultimii 3 ani, o cifră de afaceri dublă valorii investiţiei, adică de mai mult de 54 de milioane de lei. De asemenea, valoarea contractelor similare din ultimii 3 ani derulate de competitori nu poate fi mai mică de 25 de milioane  de lei.

“Sper ca în prima parte a lunii ianuarie să aibă loc licitaţia, iar până la sfârşitul lunii februarie să avem încheiat un contract, în aşa fel încât să ne putem pregăti din timp, din primăvară urmând a se intra din plin la aceste lucrări”, a explicat Lungu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar