full screen background image

“Ziua Porţilor Deschise” la Parlament, pe 1 Decembrie

Palatul_Parlamentului 2     Camera Deputaţilor va organiza pe 1 Decembrie “Ziua Porţilor Deschise” la Palatul Parlamentului, cu acest prilej urmând să fie împodobiţi doi brazi de Crăciun şi să fie lansat un foc de artificii.

Biroul Permanent al Camerei a aprobat, luni, un memorandum intern în acest sens, care stabileşte că această acţiune se va desfăşura între orele 10.00 şi 18.00.

Potrivit memorandumului, fluxul vizitatorilor va fi continuu, iar traseul de vizitare va fi marcat şi semnalizat şi vor fi împodobiţi doi brazi de Crăciun, unul în interiorul clădirii, iar celălalt în curte.

De asemenea, va fi lansat şi un foc de artificii.

Secretarul Camerei Niculae Mircovici a mai declarat că personalul Camerei care va lucra în 1 Decembrie pentru organizarea “Zilei Porţilor Deschise” nu va fi remunerat.

Zgonea: Camera a primit o sponzorizare şi de 1 Decembrie vom avea un foc de artificii

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că de 1 Decembrie, când la Cameră se va organiza “Ziua Porţilor Deschise”, va exista şi un foc de artificii, care se datorează unei sponzorizări.

“Şi, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, am înţeles că există o susţinere financiară, o sponsorizare, să avem şi un foc de artificii. Eu nu pot să-mi permit să plătesc artificii din bugetul Camerei Deputaţilor şi aşa secătuit anul acesta”, a spus Zgonea.

El a precizat că nu ştie cine a făcut sponsorizarea şi nici nu a fost curios, dar a subliniat că au fost îndeplinite condiţiile legale.

“Am primit informaţia, am aprobat în Birou. Orice este gratis să fie primit. Orice familie de România când primeşte ceva gratis e mulţumită”, a spus Zgonea.

El a mai arătat că, tot pentru prima dată, Camera va avea doi brazi, unul în interior şi unul în exterior.

“S-au găsit resursele pentru a aduce doi brazi, unul în interior şi unul în exterior. Pentru prima dată o să avem şi în afară”, a spus Zgonea.

comments

comments




Leave a Reply

avatar