full screen background image

Autospeciala unei firme doljene, sustrasă în zona Cantonului Silvic Capu Câmpului

Autospeciala     Agenţii Postului de poliţie Capu Câmpului au fost sesizaţi, ieri, de Emil P., de 52 de ani, din judeţul Dolj, angajat al unei societăți comerciale din Craiova, despre faptul că persoane necunoscute au sustras, din zona Cantonului Silvic, o autospecială ce aparţine societăţii.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autospeciala a fost folosită de către angajaţii societăţii din Craiova, în cadrul activităţilor de forare la sonda amplasată în localitatea Capu Câmpului, în zona Cantonului Silvic, care a funcţionat până la 15 iunie 2013.

Ulterior, autospeciala a fost parcată în spatele Cantonului Silvic, furtul având loc în perioada 15 – 18 noiembrie, fapt confirmat şi de un angajat al Ocolului Silvic Gura Humorului.

Autospeciala nu a fost predată în custodie sau în pază vreunei persoane din localitate, valoarea acesteia urmând a fi comunicată de  firma din Craiova.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat de către autori necunoscuţi, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

De asemenea se vor efectua verificări în vederea stabilirii existenţei neglijenţei în serviciu a persoanei responsabile cu gestiunea autospecialei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar