full screen background image

“Verzii” suceveni, nemulţumiţi de disputa Băsescu – Ponta

dan-acibotarita     Partidul Verde, filiala judeţului Suceava, consideră că limbajul folosit în ultima săptămână de Preşedintele României, Traian Băsescu, şi de Prim Ministrul României, Victor Ponta, în disputele lor politice, este sub nivelul unui politician european din secolul al XXI –lea.

Liderul sucevean al Partidului Verde, Dan Acibotăriţă, transmite, printr-un comunicat de presă:

“Pe noi, verzii suceveni, ne sperie cum poate să gândească şi binenţeles să vorbească, un preşedinte sau un prim-ministru contemporan.

jud. Suceava, consideră că limbajul folosit în ultima săptămână de Preşedintele României, dl.Traian Băsescu şi de Prim Ministru României, dl Victor Ponta, în disputele lor politice, este sub nivelul unui politician european din secolul al XXI –lea.

Pe noi, verzii suceveni, ne sperie cum poate să gândească şi binenţeles să vorbească, un preşedinte sau un prim-ministru contemporan.

Asemenea divergenţe nu pot să facă decăt rău României, şi binenţeles deliciul unui număr mare de gazetari şi politiceni din Europa. Când asculţi disputele dintre  dl. Preşedinte şi dl. Prim Ministru, îţi spui marea întrebare: „ce impresii îşi fac Cancelariile europene despre România?”

Verzii suceveni amintesc domnilor Traian Băsescu şi Victor Ponta că ei sunt (sau ar trebuie să fie) modele pentru noi cetăţenii de rând, dar un asemenea comportament îi duce spre zona ridicolului şi a mediocrităţii.

De asemeneea când un politician îmbracă „haina de Preşedinte sau de Prim Ministru”, o poartă 24/24 de ore, pe tot timpul madatului.

Totodată PV Suceava îşă exprimă  regretul că după 24 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, România are un gen de conducători care în afară de faptul că se „porcăiesc” aproape zilnic, altceva nu reuşeşte să facă pentru milioanele de cetăţeni români.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar