full screen background image

Săptămâna “Happy Week” la Banca de Joburi

Happy Week la Banca de Joburi     Agenţia de recrutare a forţei de muncă pentru străinătate “Banca de Joburi” fură startul la “Black Friday”, declarând săptămâna 18 – 22 noiembrie “Happy Week”.
Reduceri de până la 50% îi aşteaptă pe candidaţi, care pot alege din peste 80 de proiecte de recrutare, însumând un total de peste 1.600 de posturi în străinătate.

Reducerile de până la 50% se aplică, pe loc, tuturor celor care achită integral tariful de mediere munca in strainatate in acest interval.

Reducerile nu sunt cumulative cu alte promoşii sau discounturi active “Banca de Joburi”, şi nu pot fi folosite de către candidaţi ulterior acestor date calendaristice.

“Banca de Joburi” plasează candidaţi apti de muncă din toate nivelurile de experienţă, în ţările cu sau fără restricţii pentru români.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de reducerile “Banca de Joburi” pentru plecarea la muncă în străinatate:

Pasul 1 – Să contactezi reprezentanţii “Banca de Joburi” pentru mai multe informaţii, folosind adresa de email info@bancadejoburi.ro sau numerele de telefon 0268 311 547 şi 0368 412 996.

Pasul 2 – Să ăţi creezi cont, în intervalul 13 – 20 noiembrie 2013, pe bancadejoburi.ro, dacă nu ai deja unul: www.bancadejoburi.ro/users/reg_jobseeker

Pasul 3 – Să ăţi completezi CV-ul în totalitate, cu informaţii actualizate li complete. Vei primi un mail de confirmare a înscrierii, precum şi o serie de oferte de muncă.

Pasul 4 – Să te întâlneşti, în săptămâna 18 – 22 noiembrie 2013, cu consultanţii “Banca de Joburi” pentru un interviu, înscriere, precum şi pentru a plăti tariful de mediere pentru programul pe care ţi-l doreşti şi pentru care ai fost selectat.

Calendarul reducerilor “Happy Week” la “Banca de Joburi” este următorul:

Luni, 18 noiembrie 2013 – 50% reducere la tariful de mediere;

Marţi, 19 noiembrie 2013 – 45% reducere la tariful de mediere;

Miercuri, 20 noiembrie 2013 – 40% reducere la tariful de mediere;

Joi, 21 noiembrie 2013 – 35% reducere la tariful de mediere;

Vineri, 22 noiembrie 2013 – 30% reducere la tariful de mediere.

Toate reducerile indicate sunt valabile în intervalul de timp 09:00 – 18:00, în fiecare zi din cadrul promoţiei.

“În ultimele luni am asistat la o creştere semnificativp a numprului de posturi în străinătate şi ne aşteptăm ca acest numar să continue să crească în sezonul sărbătorilor de iarnă. Candidaţii care pleacă sau îşi pregătesc acum plecarea în străinătate au şansa să câştige bani frumoşi, beneficiind în acelaşi timp de soluţii legale de muncă. Este o situaţie deosebit de avantajoasă pentru candidaţii noştri şi îi invităm să profite de aceasta şansă.” a declarat Bogdan Filip, General Manager Banca de Joburi.

Parteneri media ai proiectului sunt HotNews.ro, Business Woman Magazine, The Marketer, Money.ro, Finantistii.ro, Retail-News.ro, ReporterEconomic.ro, Suceava News Online, Viva FM Suceava, Radio Horion Craiova, Impact FM, Radio AS Suceava, Studentie.ro, BuzzCamp, Smile News, MyJob.ro.

“Banca de Joburi” este o agenţie de recrutare şi plasare a forţei de muncă în străinătate, cu sediul în oraşul Braşov, cu o vechime de 13 ani, care dispune de o paletă largă de oferte de muncă.

Pe lângă medierea de joburi în străinătate, compania ofera consultanţă, orientare în carieră, pregătirea tuturor formelor legale pentru obţinerea permiselor de lucru în ţările cu restricţii şi monitorizează candidaţii pe întreaga durata a contractelor, oferind un serviciu de asistenţă continuă.

De asemenea, dispune de programe atrăgătoare de muncă în ţări de mare interes pentru români, dar în care accesul pe piaţa muncii se face dificil, datorită restricţiilor impuse (Anglia, Germania, Italia).

Fiind una din cele mai active şi longevive agenţii de recrutare şi ocupare a forţei de muncă din România, “Banca de Joburi” este dedicată creării constante a noi oportunităţi legale de angajare în străinătate.

Pentru a fi la curent cu ultimele ştiri “Banca de Joburi”, accesaţi www.bancadejoburi.ro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar