full screen background image

Antonescu: Relaţia cu Partidul Conservator nu mai există

Crin-Antonescu     PNL se dezice de Dan Voiculescu. Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat, luni, că preşedintele PC, Dan Voiculescu, este “doar un subordonat al lui Ponta”.

”Nu e nimic de discutat în relația cu PC, pentru că această relație nu există. De facto, ACD nu mai există și nu mai există de mult. Ceea ce nu înseamnă că noi dorim să provocăm o tulburare în interiorul USL. Funcționăm normal, PC are doi membri plini în cabinetul lui Ponta, sunt doi colegi ai miniștrilor noștri. Nu mai există relația cu PC în sensul unei alianțe ACD”, a explicat șeful PNL.

Întrebat dacă atacurile dintre el și Dan Voiculescu au fost discutate cu premierul Ponta sau vicepremierul Dragnea, Antonescu a replicat: ”Eu nu am fost niciodată într-o relație cum v-ați imaginat-o dumneavoastră, am avut o relație normală. Domnul Dan Voiculescu a fost o prezență destul de rară, cred că a venit la două-trei ședințe ale USL în ultimii ani, relațiile de facto și de jure au fost întreținute cu președintele acestui partid, domnul Daniel Constantin. În discuțiile dintre mine și domnul Ponta sau Dragnea există subiecte serioase, altele decât aceste declarații, care nu implică cu nimic PSD-ul”.

”Noi nu am avut o comunicare specială în cadrul acestei alianțe ACD pentru că din punctul nostru de vedere, discuțiile s-au purtat în permanență cu PSD pentru că președintele PC este doar un subordonat al lui Victor Ponta și așa trebuie să discut cu el”, a completat Antonescu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar