full screen background image

Nu mai sta pe gânduri! Mută-ți cuibu’ în altă țară!

mutati     În perioada 28 octombrie – 24 noiembrie, AIESEC Suceava oferă studenților și proaspăt absolvenților de la Universitatea “Ștefan cel Mare”, posibilitatea de a lua parte la un stagiu de practică plătit în străinătate.

Global Internship Program oferă posibilitatea tinerilor să-și dezvolte abilitățile și să crească din punct de vedere personal și profesional lucrând într-un mediu multicultural pe domeniile: IT, Marketing, Management și Educație.

Programul de internship profesional presupune angajarea în una din companiile partenere AIESEC în străinătate, pe o perioadă de la 3 luni până la 1 an și jumătate, într-unul din aceste domenii.

Invităm tinerii care locuiesc cu părinții, dar care caută ocazia de a-și dobândi independența, pe cei care și-au găsit un loc de muncă, dar care își doresc să exploreze alte opțiuni și pe cei care au o experiență vastă de voluntariat să-și mute cuibul în altă țară pentru o experienţă culturală inedită.

În data de 14 noiembrie studenţii suceveni au posibilitatea de a participa la X Fair,  târgul de stagii de practică internaționale organizat în corpul E al Universităţii între intervalul orar 13.00 – 17.00. Tot în cadrul X Fair participanții, pot afla toate detaliile despre program, ce stagii de practică sunt disponibile şi pot să se înscrie direct pentru un internship.

Studenţii care sunt interesați să afle mai multe detalii/să se înscrie pot vizita site-ul www.internshipinternational.ro sau ne pot contacta direct la adresa de e-mail office@aiesec-suceava.ro.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri din lume. Activă în peste 1700 universități din peste 110 țări și teritorii, platforma noastră internațională permite tinerilor să exploreze și să își dezvolte potențialul de leadership pentru ca apoi să aibă un impact pozitiv în societate. În parteneriat cu domeniul business și cel educațional, AIESEC are peste 60 de ani de experiență în dezvoltarea și transformarea studenților cu potențial ridicat în lideri responsabili social.

Persoane de contact: Anca Steluţă – vicepreşedinte Comunicare (0742 582 468).

comments

comments




Leave a Reply

avatar